Lidt af det hele yoga workshop


Yin yoga, Restorativ yoga( genopbygende yoga får nervesystemet til at slappe af, Hatha yoga men læs mere om dette på siden, og slow moving yoga er en yogaform hvor åndedræt og bevægelse bliver til et, knogler, led, bindevævet, muskler bliver motioneret, krop og sind i samspil…….nogen tror at slow yoga er for syge, ældre eller svage mennesker, så derfor vil jeg gerne forklare hvorfor det ikke er det.

Det er videnskabelig bevist at slow yoga har stor betydning for dit heldbred, din sundhed og dit immunforsvar som i helt ind på celleplan.

Denne yogaform er en guldmine, og vi vil komme til at høre og se det mere i fremtiden, fordi vi lever i denne yang verden og vores hverdag er fyldt med stimulanser så vores nervesystem er på overarbejde.

Slow yoga giver energi, stilner sindet, løsner spændinger, skaber balance mellem yin og yang, så man kan måske sige at slow yoga er en form for luksus. Reducere stress, angst,  depression og overvægt. Der er nogen sygehuse i europa der har taget slow mindfull yoga i brug til lindring af kroniske smerter i stedet for medicin, netop fordi det gennem tid opbygger nervesystemet, hvis det har været udsat for ---stress, depression, angst, chok, traumer. Det er fordi vi får krop og sind til at samarbejde, og derved sker der noget i vores system, fordi man sanser og er blødt tlstede, og hvor man bliver bevidst med åndedrættet, og den parasympatiske del af nervesystemet.

Så slow mindfull yoga er meget brugbar for menneskeheden, så man kan sige hvis man dyrker denne yogaform reglmæssigt, vil kroppen heale sig selv, reducere inflamation og du vil hvile mere i dig selv, blive mere rolig og rumlig.

Så en dybere selvforståelse og det at tale pænt til dig selv, i stedet for at slå dig selv oven i hovedet med dårlige ting.

Antal deltagere: 4 - 8


Tidspunkt og varighed 2 timer.

Lokation:··.......:::.:....  

8900 Randers C

Pris og betaling: 350-kr på mobil pay 2840-7093


Tilmelding
Tilmelding sker efter først til mølle princippet på telefon 2840 7093 eller mail med dit navn og telefonnummer på kontakt@butterfly-yoga.dk

 

I tilfælde af at workshoppen ikke blive til noget, vil du få besked senest 3 dage før afholdelse.