Yoga & Cafe for brystkræftramte kvinder


Kom og vær med i et fællesskab, hvor vi kan dele vores historie og vores valg omkring det og have, har haft eller lige fået det konstateret brystkræft…hvis det er det sidste er du sikkert i chok og kan ikke handle, ikke tænke, men så skal du søge dette fællesskab hvor vi kan støtte og hjælpe hinanden………Da jeg selv fik konstateret brystkræft d 13 december 2018, var jeg så meget i chok og aldrig har jeg grædt så meget, og hvad med børnene, troede jo jeg skulle dø, men vi skal huske på at over 80% af tilfældene bliver helbredt og erklæret kræftfri efter  de behandlinger du evt skal igennem eller har været, jeg kendte ikke rigtig nogen der havde prøvet det samme som mig, ikke lige til at starte med, men da jeg fik tænkt mig om, så kendte jeg 2, vi har jo ikke som sådan haft samme forløb, men jeg kontaktede dem, selvom vi ikke vare nære, så blev vi det…….

Denne workshop kan blive til et fællesskab/frirum  1. gang om mdr, hvor vi ved vi kan mødes og dele det der fylder, men også det at lave yoga før vi taler, så vi kan finde roen inden i og mærke hvor vi er…….. Det bliver den yoga jeg selv brugte så meget, og de meditationer som jeg selv brugte men slet ikke kan forklare her, om hvor meget det har betydet for mig at have, og kunne bruge og stadig gør SÅ meget. (ville så meget have min krop tilbage, men troede faktisk ikke det var muligt)

Man er meget bekymret, lige meget hvor du står i dette, bare ordet kan virke så skræmmende……..

Hvis du har lyst og hvis du kunne tænke dig at være en del af dette fællesskab/frirum, hvor vi kan støtte og hjælpe hinanden, give hinanden styrke og forbedre vores livskvalitet både nu, midt i eller efter kræften.....VID DU IKKE ER ALENE, KOM OG VI SKAL HJÆLPE HINANDEN, TRØSTE HINANDEN, give hinanden styrke OG LYTTE…………….

HÅBER VI SES PÅ DENNE WORKSHOP, JEG VILLE ØNSKE DENGANG I MIT KRÆFTFORLØB AT DEN VAR HER, SÅ VILLE JEG HAVE BRUGT DEN SÅ MEGET, NOGEN TANKER ER SVÆRER AT DELE MED FAMILIEN & VENNERNE, NOGEN GANGE MÅ VI TALE MED NOGEN DER I SAMME VERDEN………….

 

Antal deltagere: 4-8


Tidspunkt og varighed: lørdage fra 9.30-12.30
Du har mulighed for at vælge mellem følgende datoer ELLER  kom til dem alle:

 

D. 30. JANUAR.

D. 27. FEBRUAR.

D. 27. MARTS.

D. 24 APRIL.

D. 29. MAJ.

D. 26 JUNI

PAUSE I JULI.

D. 14 ELLER D 28 AUGUST...

D. 18. SEPTEMBER.

D. 16. OKTOBER.

D. 6. NOVEMBER.

PAUSE I DECEMBER.

Du kan også vælge alle, det ville kun være hyggeligt ( DER VIL VÆRE ALT GODT TIL CAFEEN KAFFE/THE & LIDT SNACK)

Lokation..... :·:. .:·.   8900 Randers C ( har alle remedier)

Pris og betaling: 550,- kr PR. WORKSHOP mobil pay på 2840-7093

Tilmelding
Tilmelding sker efter først til mølle princippet på telefon 2840 7093 eller mail med dit navn og telefonnummer på kontakt@butterfly-yoga.dk

 

I tilfælde af at workshoppen ikke blive til noget, vil du få besked senest 3 dage før afholdelse.