Yoga & Cafe for brystkræftramte kvinder/mænd


Kom og vær med i et fællesskab, hvor vi kan dele ud af vores historie og vores valg omkring det og have, har haft eller lige fået det konstateret brystkræft…hvis det er det sidste er du sikkert i chok og kan ikke handle, ikke tænke, men så skal du søge dette fællesskab hvor vi kan støtte og hjælpe hinanden………Da jeg selv fik konstateret brystkræft d 13 december 2018, var jeg så meget i chok og aldrig har jeg grædt så meget, og hvad med børnene, troede jo jeg skulle dø, men vi skal huske på at over 80% af tilfældene bliver helbredt og erklæret kræftfri efter  de behandlinger du evt skal igennem, jeg kendte ikke rigtig nogen der havde prøvet det samme, ikke lige til at starte med, men da jeg fik tænkt mig om, så kendte jeg 2, vi har jo ikke som sådan haft samme forløb, men jeg kontaktede dem, selvom vi ikke vare nære, men det blev vi…….

Jeg ønsker at denne workshop skal blive til et fællesskab måske 1. gang om mdr, hvor vi ved vi kan mødes og dele, men også det at lave yoga før vi taler, så vi kan finde roen inden i og mærke hvor vi er…….. Det bliver den yoga jeg selv brugte så meget, og meditationer som jeg slet ikke kan forklare her, hvor meget det har betydet for mig at have, og kunne bruge og stadig gør SÅ meget. (ville så meget have min krop tilbage, men troede faktisk ikke det var muligt)

Man er meget bekymret, lige meget hvor du står i dette, bare ordet kan virke så skræmmende……..

Hvis du har modet, og hvis du kunne tænke dig at være en del af dette fællesskab, hvor vi kan støtte og hjælpe hinanden, hvis ikke andet så yogaen, og min eller en andens historie kunne give dig en ro………………….VID DU IKKE ER ALENE, KOM OG VI SKAL HJÆLPE HINANDEN, TRØSTE HINANDEN OG LYTTE…………….

HÅBER VI SES PÅ DENNE WORKSHOP, HÅBER DER ER SÅ MEGET BRUG FOR DEN, JEG VILLE ØNSKE DENGANG ,AT DEN VAR HER ,SÅ VILLE JEG HAVE BRUGT DEN SÅ MEGET, NOGEN TANKER ER SVÆRT AT DELE MED FAMILIEN & VENNERNE, NOGEN GANGE MÅ VI TALE MED NOGEN DER I SAMME VERDEN………….

 

Antal deltagere 6-8


Tidspunkt og varighed
Du har mulighed for at vælge mellem følgende datoer: kommer på efter coronavirus er over

Lokation
torvegade 12.a 1.th 8900 Randers C

Pris og betaling: 500,- kr mobil pay på 2840-7093 eller kontant


Tilmelding
Tilmelding sker efter først til mølle princippet på telefon 2840 7093 eller mail med dit navn og telefonnummer på kontakt@butterfly-yoga.dk

 

I tilfælde af at workshoppen ikke blive til noget, vil du få besked senest 3 dage før afholdelse.