Lidt Om Mig


Da jeg tilbage i 2012 var nede med stress, og var sygemeldt en periode, måtte jeg gøre noget, for mig selv, min krop og mit sind. Jeg havde på det tidspunkt længe haft lyst til, at gå til yoga og lige der blev tiden helt rigtig for mig, jeg var klar til, at udfordre mig selv på flere måder. Jeg blev så overrasket over mig selv og blev fuldstændig forelsket i yoga fra dag 1. Jeg tror ikke jeg har misset mange undervisningsgange siden, det gør så meget for mig hver eneste dag. Det jeg selv har oplevet med yogaen, er jeg bare nødt til, at give videre; hvis jeg turde at udvikle mig og udfordre mig selv - så tør du også. Jeg har lært så meget om mig selv, og alt falder bare ligesom på plads, alt det som jeg havde søgt kom med yogaen, jeg er så taknemmelig for hver dag.

Jeg er uddannet yoga lærer 2016 og tog uddannelsen ved min YogaMaster Kristine Mikkelsen, som har Center for Terapi og Selvudvikling.

Det er aldrig for sent at tage en ny uddannelse, jeg er meget stolt af mig selv, jeg klarede det med lektier og afleveringer, med stor støtte fra min familie.

Jeg blev udlært frisør i 1986 og har haft min egen salon siden 2003-2020, jeg fik en lyst til at være en del af et fællesskab igen, efter mine børn er blevet voksne, jeg var i et par saloner indtil november 2021, det blev ikke lige det jeg havde forventet, og tiden var inde til et skift. Jeg har netop afslutte og fået mit bevis på at jeg kan udføre Reiki Healing. 

Reiki Healing er: Reiki Healing vil altid gøre en positiv forskel.

F.eks.

Du føler dig stresset, tappet for energi,deprimeret,angst,eller på anden måde i psykisk ubalance.

Du har brug for ekstra energitilførelse i f.eks. en rehabiliteringsfase.

Reiki Healing kan virke på alle planer‚ fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, spirituelt, energetisk og Reiki ER efektivt anset din religiøse overbevisning, eller om hvor vidt du tro på det eller ej.

oJejeJeg er fået lavet den smukkeste yoga shala hjemme i mit anneks............

Yoga Diplom