Lidt Om Mig


Da jeg tilbage i 2012 var nede med stress, og var sygemeldt en periode, måtte jeg gøre noget, for mig selv, min krop og mit sind. Jeg havde på det tidspunkt længe haft lyst til, at gå til yoga og lige der blev tiden helt rigtig for mig, jeg var klar til, at udfordre mig selv på flere måder. Jeg blev så overrasket over mig selv og blev fuldstændig forelsket i yoga fra dag 1. Jeg tror jeg har misset 2 undervisningsgange siden, det gør så meget for mig hver eneste dag. Det jeg selv har oplevet med yogaen, er jeg bare nødt til, at give videre; hvis jeg turde at udvikle mig og udfordre mig selv - så tør du også. Jeg har lært så meget om mig selv, og alt falder bare ligesom på plads, alt det som jeg havde søgt kom med yogaen, jeg er så taknemmelig for hver dag.

Jeg er uddannet yoga lærer og tog uddannelsen ved min egen yogalærer Kristine Mikkelsen, som har Center for Terapi og Selvudvikling her i Randers. Hun startede som den første en yoga uddannelse i Randers, så jeg slog til og har endnu ikke helt forstået det. Det er aldrig for sent at tage en ny uddannelse, jeg er meget stolt af mig selv, jeg klarede det med lektier og afleveringer, med stor støtte fra min familie.

Jeg blev udlært frisør i 1986 og har haft min egen salon siden 2003, så min yoga praksis er min hobby, som jeg så gerne vil give videre til dig. Hvis du har tid og lyst til nye udfordringer, for både dig, din krop og dit sind, så synes jeg du skal kontakte mig, så vi i fælleskab kan finde det hold der passer lige netop på dig.

Yoga Diplom