Restorativ/ stress af med hvile yoga workshop


Restorativ/stress af med hvile denne yogaform kræver et rum uden alt for meget støj, faktisk helst ingen, da det giver forstyrrelser i nervesystemet, og der skal være en dejlig atmosfære for at bringe sindet i ro.

Restorativ/stress af med hvile yoga læner sig op af yin yoga, det er genopbygning af ubalancer i kroppen og i nervesystemet. Kroppen strækkes blidt og støttes i stillingerne med diverse remedier, såsom pøller, puder, bånd, tæpper , klodser, og øjnpuder, der tilpasses den enkeltes krop. For at minimere muskelspændinger, er stillingerne designet så hele kroppen aflastes, ryggen, organerne, muskler og bindevævet slapper fuldstændig af. Man ligger i stillingerne i 2-20 min og nogle gange mere.

Da stillingerne er støttet kan man komme ind i en meditativ/mindful tilstand, for når kroppen er fuldstændig afspændt kan Prana (energierne) flyde frit. Ved regelmæssig praksis af restorativ yoga kan man heale, hele kroppen, og hjælpe os af med stress og depression, reducere angst, søvnløshed, muskelspændinger, fordøjelsesproblemer, bindevævet og væskeophobning. Man skaber simpelthen omsorg for kroppen, man træner sindet til IKKE at blive fanget af det ”travle sind”.

Antal deltagere: 6 pers


 

Tidspunkt: TIRSDAGE KL 16,30-18,30

10 JANUAR

21 FEBRUR

28 MARTS

2 MAJ

6 JUNI

 

Varighed: 2 TIMER

Pris: 300,- KR

 

Lokation

 8900 Randers C

Tilmelding
Tilmelding sker efter først til mølle princippet på telefon 2840 7093 eller mail med dit navn og telefonnummer på kontakt@butterfly-yoga.dk

 

I tilfælde af at workshoppen ikke blive til noget, vil du få besked senest 3 dage før afholdelse.